pijl

Over Atonex

Importeur van solar montagematerialen

Atonex is Europees importeur van solar montagematerialen. Wij ontwikkelen solar montagesystemen voor de Europese markt en verkopen dit aan distributeurs, groothandels en grote installateurs door heel Europa.

In Europa zijn wij exlusief distributeur van Chiko Solar montagematerialen. 

Wij leveren hoogwaardige onderbouwsystemen waarbij montagegemak en kwaliteit boven aan staan. Onze focus ligt op het ontwikkelen en produceren van totaaloplossingen voor het monteren van zonnepanelen op het platte dak, het schuine dak en voor het open veld.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van het monteren van zonnepanelen zowel op het dak als in het veld, maken wij het verschil. U krijgt een helder en duidelijk advies voorzien van de benodigde berekeningen. U bent verzekerd van een juiste montage en optimale service en nazorg.

Missie & Visie

Een duurzame toekomst

Missie

Atonex stelt zich tot doel het versterken van de posititie in het leveren van aluminium onderbouwsystemen voor de solar industrie en de bijbehorende kennis en opleiding te verschaffen.

Visie

Het creëren en continue verbeteren van een goede, technisch hoogstaande en veilige werkomgeving waarin waarde wordt gecreëerd in onze producten en dienstverlening om zodoende een optimaal en kwalitatief product bij de klant te leveren wat zijn/haar verwachtingen overtreft.

Dit bereiken we door:

  • Kwaliteitsbewuste en competente medewerkers
  • Continue verbeteren van kwaliteits-, en werkprocessen

Chiko Solar Quality

Verzekerd van kwaliteit

De 5 principes van Chiko Solar Quality zijn :

  • Focus op onze klant en diens business
  • Persoonlijke betrokkenheid voor kwaliteit
  • Samenwerken en elkaar beter maken
  • Openheid en actuele gegevens
  • Preventie, riskmanagement en systematische verbetering

De loyaliteit van onze klanten is het resultaat van kwalitatief goede producten en kwaliteit en service in handelen door competente, gemotiveerde, bewuste en verantwoordelijke medewerkers.

Atonex - Importeur van solar montagematerialen

© 2021 -

TUHO Group B.V.